سفارش تبلیغ
صبا ویژن

قیمت دستگاه جوش اینورتر

رکتیفایر ها از اولین سری های دستگاه جوشکاری بودند که به دلیل گرانی، سنگینی و سه فاز بودن جای خود را به نسل جدید یعنی دستگاه جوش اینورتر دادند. اینورتر های جوشکاری سبک تر، کم حجم تر و از همه مهم تر ارزان تر تولید شدند؛ مکانیزم کارکرد این دستگاه ها به اینصورت است که جریان برق شهری AC با فرکانس 50 الی 60 هرتز که به صورت تک فاز و یا سه فاز وجود دارد را به جریان موج مربعی با فرکانس 1000 الی 10000 هرتز و سپس به جریان مستقیم تبدیل می کند.
اینورتر های جوش معمولا دارای دو نوع تکنولوژی جوشکاری هستند. اولی MOSFET که این فناوری به کار رفته در موجب شد تا اینورتر ها برای روشن شدن دیگر نیازی به جریان ندارند و با ولتاژ کنترل می شوند و پایداری حرارتی ذاتی آن ها سبب عملکرد بهتر آن ها در طیف گستره دما می شود. دومی IGBT که نسل جدیدتر موتور جوش ها می باشد؛ فناوری IGBT که مخفف Insulated Gate Bipolar Transistor می باشد. اینورتر جوشکاری IGBT جریان زیادی را تحمل می کند و به راحتی با ولتاژ گیت کنترل شود. اما دیود بدنه ندارد و جریان دنباله دار بزرگی دارد. در حال حاضر فناوری IGBT مدرن ترین تکنولوژی در تولید اینورتر جوشکاری محسوب می شود و بیشتر تولید کنندگان ابزار برقی و برندهای مطرح جهان اینورترهای خود را به آن مجهز نموده اند.
انواع دستگاه های جوش موجود در فروشگاه اینترنتی ابزار مارکت : دستگاه‌ جوشکاری میگ مگ (CO2)، آرگون (TIG)، اینورتر‌های چند منظوره (الکترود — تیگ — میگ مگ ) و … می باشد.همچین در ولتاژ های 160، 180، 190، 200، 220 و 300 آمپر وجود دارد.

فروشگاه اینترنتی ابزار مارکت بزرگترین مرجع تخصصی فروش اینترنتی ابزار بر آن شده است تا با ارائه مجموعه متنوعی از بهترین دستگاه های جوش ، با کیفیت ترین، کارآمد ترین آن ها و بهترین برند هایی موجود در بازار ایران مانند اینورتر جوش صبا الکتریک، مینی اینورتر جوشکاری رونیکس، اینورتر جوشکاری آروا، دستگاه جوش ایران ترانس و… به همراه بررسی تخصصی، مشخصات و بهترین قیمت دستگاه جوش و قیمت موتور جوش را برای شما فراهم آورد؛ تا شما کاربران محترم با خیالی آسوده به کسب اطلاعات و خرید بپردازید.
شما می توانید برای انتخاب دقیق تر و سریع تر از فیلتر های موجود در صفحه مینی فرز ها استفاده نمایید و همچنین از انواع متعلقات و لوازم جوشکاری مانند ماسک جوشکاری، عینک جوشکاری، انبر جوش و دستکش دیدن فرمایید.

ابزارمارکت فروشگاه تخصصی انواع ابزار و یراق و فروش ابزار آنلاین با بهترین قیمت اینورتر جوشکاری، قیمت دستگاه جوش اینورتر و قیمت دستگاه جوش ارزان. خرید راحت و آسان بهترین دستگاه جوش اینورتر و خرید دستگاه جوش و قیمت ترانس جوش و ترانس جوش صبا و بهترین قیمت دستگاه جوش آرگون، دستگاه جوش صبا 200 آمپر و دستگاه جوش رونیکس و انواع قیمت دستگاه جوش خانگی در ابزار مارکت.

برای خرید انواع اینورتر های جوشکاری، اینورتر برش پلاسما ، اینورتر تیگ ، اینورتر میگ و کلیه دستگاه های جوش و برش با ابزار مارکت تماس بگیرید و با بهترین قیمت و ارسال رایگان به سراسر ایران خریداری نمایید.

قابل ذکر است به اینورتر جوشکاری نام های دیگری را نیز میگویند که به برای مثال به چند نام دیگر آن اشاره میکنیم: دستگاه جوش ، اینورتر جوشکاری ، دستگاه جوش اینورتر ، موتور جوش و ….

نسبت ولتاژ به فرکانس

یکی از ویژگی های اصلی موتورهای AC این است که نسبت ولتاژ به فرکانس باید در محدوده کاری موتور ثابت باشد.

این دقیقاً همان چیزی است که VFD ها برای حفظ آن طراحی شده اند و هدف اصلی یک VFD است.

با گفتن این نکته ، این مهم نیز خواهد بود که بدانیم سرعت موتور AC نمی‌تواند فراتر از سرعت پایه خاص آن (سرعت اسمی) باشد.

عبور از این حد باعث ضعف میدان ، کاهش گشتاور و رفتار غیر خطی یا ناگهانی موتور خواهد شد.

اینوِرتِر یا مبدل جریان مستقیم به متناوب (به انگلیسی: Inverter) به دستگاهی گفته می‌شود که جریان مستقیم را به جریان متناوب تبدیل می‌کند.[1] فرکانس، ولتاژ و توان تولیدی اینورتر می‌توانند به مقادیر دلخواه تنظیم شوند.

به نوعی از کنترل‌کننده‌های دور (سرعت) و راه‌انداز موتور که با تغییر فرکانس و ولتاژ اعمالشده به الکتروموتور آن را راهاندازی میکنند نیز اینورتر یا VFD گفته می‌شود (Variable Frequency Drive).

یک نمونه اینورتر متصل به شبکه

در ساده‌ترین حالت، خروجی اینورترها یک موج مربعی است که می‌توان با استفاده از فیلتر آن را به موج سینوسی تبدیل کرد. در حالت پیشرفته و بهینه‌تر، خروجی اینورتر به‌صورت شکل موج PWM است. اینورترها می‌توانند تک‌فاز یا سه‌فاز باشند. در واقع، کار این مبدل‌ها برعکس کار یکسوکننده‌ها است.

اینورترها قطعات متحرک ندارند و در طیف گسترده‌ای از کاربردها استفاده می‌شوند. مثلاً از اینورترها برای تأمین جریان AC از منابع DC مانند پانل‌های خورشیدی یا باتری استفاده می‌شود. بدون اینورترها، تحقق خودروهای برقی (Electric Cars) امروزی غیرممکن می‌بود.

دلیل نام‌گذاری اینورتر (معکوس‌گر)، این است که این دستگاه عمل عکس مبدل متداول برق AC به DC را انجام می‌دهد. کاربرد دیگر اینورترها (یا درایو AC)، کنترل سرعت موتور AC سه‌فاز است بدون آنکه قدرت و گشتاور موتور کاهش یابد. اینورترها در ظرفیتهای مختلف ساخته می‌شوند مثلاً برای یک موتور با توان 20 اسب بخار باید از اینورتر 20 اسب بخار استفاده کرد.

از نظر ورودی، اینورترها به دو دسته تک‌فاز و سه‌فاز تقسیم می‌شوند، اگرچه خروجی همه آن‌ها سه‌فاز است. برای اینورترهای با توان بالای 3 اسب بخار فقط از ورودی سه‌فاز استفاده می‌گردد.

برخی از اینورترهای با توان کم دارای هشداری مبنی بر عدم استفاده از آن‌ها برای روشن کردن لامپهای فلورسنت معمولی هستند. دلیل این هشدار این است که خازن تصحیح توان لامپ به صورت موازی با لامپ وصل شده‌است. با برداشتن خازن مشکل رفع خواهد شد.

کاهش انرژی مصرفی و لذا کاهش هزینه برق، کاهش جریان راه‌اندازی و در نتیجه طولانی شدن عمر موتور، امکان تغییر سرعت موتور، امکان تغییر جهت چرخش موتور، حفاظت در برابر اضافه‌بار، امکان کار موتور در شرایطی که ولتاژ ورودی متغیر است، امکان کنترل از راه دور، ایجاد سرعت بیشتر از سرعت نامی موتور و برنامه‌ریزی کردن حرکت از ویژگی‌های استفاده از اینورتر هستند. اینورتر به صورت هوشمند میزان بار موتور را تشخیص داده و متناسب با آن به موتور جریان می‌دهد و این جریان در بسیاری از مواقع از جریان نامی موتور کمتر است.

قیمت دستگاه جوش اینورتر : وی ای پی ابزار

منبع : ویکی پدیا